• lesba.cz zveřejnil aktualizaci ve skupině Logo skupiny lesba.czlesba.cz před 6 roky, 11 měsíci

    @decommissioneddyke Na váš komentář zde: https://www.lesba.cz/info/akce/seznamovaci-akce-pro-nezadane-bowling-v-praze/#comment-80 vám odpovídám tady ve skupině lesba.cz a zároveň jsem požádala pořadatelku akce, aby byl váš komentář zachován.
    Pořadatelka vám už odpověděla zde: https://www.lesba.cz/info/aktivita/p/19562/ „Podmínky účasti na srazech Change naleznete v profilu skupiny či zde v mem soukr. profilu (naposledy příspěvek zveřejněn před 14 dny). Podmínky jdou zde jasne uvedene a neni nutno o nich diskutovat. Change srazy nejsou veřejne přístupne kazdemu – proto zde verejne nejsou uvedeny konkrétní údaje napr. o miste a času konani. A jako soukromy nekomercni organizator techto srazu nejsem povina komukoli cokoli ohledne podminek srazu vysvetlovat či o nich diskutovat!!!“
    Žádáte konkrétní odpovědi na otázky ohledně hodnocení vaší osoby. Výjimečně to tedy udělám, a to pouze proto, že o to sama žádáte.
    To, že vás někdo na nějaké soukromé akci nechce nebo že vás lidé v debatách ignorují nebo že vám někdo napíše něco, co nechcete číst, netkví ve vašem vzhledu, ale ve vašem chování – jste známá jako spamerka, viz například na webu Rozdílných Rytmů zde: http://rozdilnerytmy.blog.cz/1704/28-7-30-7-2017-celorepublikova-vikendova-damska-jizda-12 nebo v kavárně lesba.cz.
    Dokud budete dodržovat zákony, pravidla a podmínky užití serveru lesba.cz https://www.lesba.cz/info/pravidla/pravidla-a-podminky-uziti-serveru-lesba-cz/ nebudu vás (jako administrátorka serveru) blokovat ani vám nezruším členství. Zvlášť bych ráda upozornila na zákaz trollingu (vysvětlení je v našich pravidlech, bod 2.24 Trolling).
    Se spamováním také souvisí i obsah soukromých zpráv, které posíláte ostatním členkám. Budete-li i nadále posílat ostatním členkám nevyžádané soukromé zprávy s výčtem vašich sexuálních zkušeností, budu nucena vám zrušit členství, protože je to pro dotyčné obtěžující. Viz pravidla a podmínky užití serveru lesba.cz – 1.2 Na registraci nebo existenci uživatelského účtu na serveru není žádný právní nárok.
    Budete-li chtít na tuto zprávu odpovědět, budete se muset přihlásit k členství ve skupině lesba.cz https://www.lesba.cz/info/skupiny/lesba-cz-1463354356/ protože jen členky skupiny sem mohou psát. Na soukromé zprávy nebudu reagovat. Děkuji za pochopení.